skit

Inga muntra miner idag. Sitter här och är mkt ynklig, eftersom jag har dragit på mig en alldeles kolossalt otimad förkylning. För det första är det ju nyår, och jag skulle ha åkt till sthlm idag... För det andra så har min familj åkt till fjällen så jag är helt själv nu. För det tredje så på grund av punkt 1 och punkt 2 så finns det ingen mat hemma, så jag måste fixa det på nåt vis.

Det här suger, jag blir alltid sjuk när det är nåt skoj på gång :(

JÄVLA SKIT!

14 dagar

14 dagar kvar till avfärd. Aningen nervös...

Har haft en trevlig kväll meed emma & film här hemma. Vi hyrde brudens bäste man och åt chips, svårare än så behöver det verkligen inte vara

gonatt

julekul

Jul är då synnerligen mysigt. Speciellt när det faktist är lite snö ute och familjen är på bra humör. Jag har inte nån större lust att skriva en massa idag så det får vara men jag har iaf haft det väldigt bra bortsett från gårdagen då jag kom hem 3 på natten och skulle jobba kl 8. Annars allt toppen!

Lite bilder från jul iaf (och bli inte oroliga över att jag befinner mig på golvet - intern grej till emma :p)

   

bra eller dåligt?

jag har hittat det.






i soppåsen, vet inte om det är ett bra eller dåligt tecken... återfunnet är det iaf....

skit

hittar fortfarande inte blixtlåset, och börjar nu så sakta fundera på om jag ändå behöver ett delbart sådant för att kunna få på mig klänningen....

levande katastrof

jag är en levande katastrof. i  morse trodde jag att jag kanske slarvat bort blixtlåset till klänningen jag håller på att sy, men så hittade jag det i handväskan. Nu skulle jag sätta mig och sy i det, och gissa... Jag vet inte var jag har lagt det!!!! aaaaaah jag blir så irriterad på mig själv för jag är så hopplöst slarvig!

dan före dan före dan

Igår var emma med familj hemma hos oss på "traditionsenligt julfirande". I år åt vi kinamat :p Molto trevligt var det iallafall och kul att träffas alla samtidigt en gång =) att det dessutom började snöa mitt i alltihop var ju ett extra plus!

Den här dagen hade jag tagit ledigt från jobbet och det var underbart. Förvirringen var stor när jag vaknade imorse men så skönt att komma på att man inte var tvungen att gå upp tidigt. Kl11 åkte jag till stan för att prova på floating och jag lovar, det var fantasiskt! Lite läskigt först att stänga om sig så det blev svart men sen bara låg jag där och njöt. Kan verkligen rekommendera det och jag kommer garanterat att göra om det. Extra trevligt också eftersom jag inte betalade en krona för det (jag det följde med ett presentkort med min mobiltelefon..) Hur som helst så blev man både avslappnad, trött och pigg och klar på samma gång så lite många sinnesstämningar men det var det absolut värt. Testa!


"herreguud, ta´re luuugnt" :p

Blev väldigt tidigt uppvaknande imorse,  eftersom jag började jobba halv 9. Sov ganska kasst under natten också och vaknade en massa gånger och typ satte mig upp och funderade över de vanliga var/hur/när-grejerna. Var inte uppe och gick nåt den här gången iaf. En glad överraskning fick jag iaf på bussen lite senare då jessica klev på nåra hållplatser efter mig =)

Slutade jobba vid 14 och då gick jag och provade lite kläder som jag kan skriva på önskelistan (har ju inte gjort nån än, katastrooof) och så köpte jag även nån julklapp att ge nån annan.

Emma jag vet att du inte kommer uppskatta det här :p  men jag har faktiskt lagat mat 2 gånger den här veckan, och på en helt ny level också haha. dvs i tisdags planerade (yeah right) maten själv och höftade ihop en fiskgryta, och idag lagade jag köttfärsbiffar med sås & potatis och jag gjorde det helt själv också! alltså ingen pås-sås här inte... Jag gillar ju definitivt inte att laga mat men man börjar ju sås mått inse att man inte kan undvika det och så är det väol lika bra att lära sig...

Nu ska jag försöka ta mig iväg på lite aerobics.
Tjolahopp tjolahej

jag har önskat!

Jepp det har jag och det blev en av nutidens bästa låtar!!


serious dressmaking

yes, min nya klänning är nästan färdig nu :) fattas ett litet blixtlås & så måste jag väl styra upp hur den ska sitta kvar uppe så att säga hehe. Känner mig ganska nöjd hittils faktiskt då det inte alls blev speciellt krångligt och int heller nåt pinsamt försök till att kopiera nåt redan existerande... Inte medvetet iallafall, även om jag lät mig inspireras av klänningen från tidgare inlägg. Och om ni undrar så självklart blir min snyggare ;) bild kommer väl senare när den är helt färdig...

står fast vid att musikhjälpen är grymt underhållande och klippet på henrik när jordbävningen drar igång är ju redan en klassiker :p har för övrigt faktiskt lyssnat/tittat på det HELA DAGEN och inte tröttnat än =)

tjingtjong

musikhjalpen

jag skulle kunna sjukskriva mig denna vecka för att konstant sitta och kolla på webbteve från musikhjälpen :p de är ju så bra! om jag ska vara helt ärlig så har jag irriterat mig en hel massa på en viss henrik när han sänt kvällspasset och brunchrapporten, (trodde aldrig jag skulle skriva det här) men efter att ha sett människan i teve så blir jag så glad. haha killen är ju störtskön :p Och jag kan ju bara inte låta bli avguda Kitty för hon är så snygg på ett galet sätt! Efter att ha nämnt dessa två känns det ju inte alls tvunget att säga nåt positivt om den tredje, vad han nu heter (ehsan?), och han är väl också kul men har inte hört så mkt av honom än... han har typ legat och sovit när jag lyssnat :p Jag blir ju ganska peppad på att önska en låt jag med men det är ju så infernaliskt svårt att bestämma sig för vilken!!! Kommer sluta med att jag önskar nån skitonödig låt som ändå skulle spelas... tänk, tänk, tänk!



just nu funkar dock inte webbteven så det är en smula deprimerande, MEN jag är ju ledig imorron så jag kan ju kolla hela dagen :D

ja vad ska man säga

det går inte alltid som man tänkt sig....

 
de här peppisarna har stekt sig alldeles för länge, de smälte nästan in i plåten hehe

elfyourself =D

har nu suttit och pimpat familjen till elf-version och somliga lyckliga får ta del av det via mejlen :p

kul kväll igår :D tobbe anna och jag hade lite förfest i stigslund, blev en förfest som varade hela kvällen för vi hade så kul...
kom inte till stan förrän halv två och då var dte ju inte skitmkt poäng med att gå in på nåt ställe.
Blev hur som helst lyckat ändå. Idag får det räcka som rapport. hej svejs

nu jävlar

kul med julfest igår =) blev en hyfsat lugn tillställning men god mat var det iaf och roligt hade vi. Extra kul att jag och frida kammade hem ett finfint pris och det gjorde ju inte saken sämre (behöver ju inte bry sig om att det var tredje priset och vi hade kanske hälften rätt haha)... I kvällens andra tävling kom däremot ett skapligt bakslag för oss, då vi var skitkaxiga och trodde vi skulle ta hem segern lätt :p blev aningen snopna när vi hamnade utanför prispallen den gången haha, men inte deppade vi ihop för det!

Idag blev det jobb 4 timmar och sen en snabb sväng på stan med mamma, var något vi skulle göra men jag minns inte vad. Minnet är väl inte det bästa nånsin hos mig kan man säga. Men gick inte hem tomhänt iaf eftersom jag köpte ett par (HATAR att säga det men) "läckra" brallor på rea hehe (får väl räknas som fynd när det kostar 119kr?). Kan ju försöka beskriva dem, även om det troligtvis inte låter så snyggt. Själv så insåg jag inte att de var snygga förrrän jag såg dem på tidigare omtalad Frida :p HUR SOM HELST, de är svarta och tajta och så är det hög midja och synligt blixtlås i fram... Jag är väl som många andra "snälla" personer lite allmänt kär i att klä mig mer rockigt än vad jag kanske är på riktigt hihi men så länge man känner sig snygg i det så. Kanske blir premiär imorron om det vill sig väl..

NU ska jag provligga päronens nya säng som går att höja och sänka =)

YES!

Jag fick biljetter!! =D

hatar att köa!!!

Sitter i kö in till ticnet och förväntas enligt timern få vänta i minst 15 minuter, alltså helsike jag DÖR om jag missar den här konserten OCKSÅ! Coldplay alltså om nån hade missat det.
paniiiiiiiiiiiik


matfrossa?

Ikväll blir det middag ute med danstjejerna =D ska bli skoj att ses nu innan vi flyr åt varsitt håll, man vet aldrig var & när vi träffas igen. Ätas ska det iaf göras och antagligen så blir det traditionsenligt ganska rejäl matfrossa haha :p och som det inte räckte för mig så ska vi käka julbord med jobbet imorron och det ser jag också fram emot riktigt mkt. Tyvärr är väl inte just julbord min favorit direkt men med trevligt sällskap funkar ju allt!
Den här dagen får nog räknas som ganska bra, och kul också att tobbe fick komma på intervju på jobbet idag, tror han grejade det fint. Chäfrarna kom iaf ut och såg nöjda ut båda två.
Nu ska naglarna målas röda.

inte riktigt såhär dock haha (usch)

ajöss

piu tardi

Ansiktsbehandlingen var precis vad jag behövde! Det är en lyx man borde få oftare, fast då vore det ju inte så lyxigt iofs... Tyvärr har huvudvärken smugit sig på mig nu, men jag ska ändå åka och träna lite senare, det brukar ju rensa tankarna iaf.
Apropå på förra inlägget så slog jag på radion kort efter jag skrivit det och det spelades e låt som speglade mina tankegångar ganska utmärkt. Tror den hette Irony eller liknande...

over and out igen

ledig

Tisdag idag och numer innebär det ju ledig dag för mig. Jag har bakat bondkakor och nyss ätit lunch. Snart ska jag bege mig till face&bodycenter för min ansiktsbehandling, ska bli skönt med lite avkoppling för idag är jag lite förbannad. Orkar inte gå in på varför. Goda kakor blev det iaf så jag får väl tröstäta dem...

Over and out.

snurre sprätt sätter sprätt

på sina sparpengar... nu har jag betalt italienprojektet. har nog aldrig betalat ett sånt belopp förut... idag inköptes resväska också, så nu blir jag nästan lite pepp på att packa. Fast bara nästan.

En lite konstig kväll det här, eller det är väl inte kvällen direkt utan mer jag. Sitter här med en vit och en svart strumpa, för hittade inte två av samma, men det är iaf samma mönster på dom! Och så blöder jag näsblod, helt ärligt jag har vart näs-förkyld i över en månad (alltså inte sjuk i resten av kroppen). Imorgon är jag ledig iaf så då får jag väl vila upp mig. Eller inte. Jag ska städa och baka kakor. Men jag ska ju iaf på ansiktsbehandling sen så det får väl räknas som lite avkoppling. det som dock inte är spec avkopplande är tanken på att jag måste köpa minst en ny produkt eftersom det börjar sina i förrådet. Usch vad jag känner att jag svamlar idag så jag tror jag slutar nu.

 

snutplatten är sen förhysteriska tider...

 såg på lilla sjöjungfrun häromdagen :p den står sig fortfarande hehe :)

Jag har hunnit med en hel del idag. Jag jobbade, sen var jag till biblioteket och lånade en massa italienska filmer (nörd), sen åkte jag hem och gjorde apelsinsoppa (mkt godare än det låter), sen lagade jag mat och så åkte jag och yogade. Nu sitter jag här och är både smått irriterad och mår illa, kan det ha nåt att göra med att jag lagade maten kanske??? irritationen beror dock på att jag skulle beställa lite grejor från nelly, men under tiden som jag satt och kollade så tog den klänningen jag huvudsakligen ville ha SLUT!!! bläää...

 jag får väl sy en då om den nu ska va så jäävla populär!

Nu sitter alla normala arbetare och ser fram emot att det är fredag och således snart lördag. Här sitter jag och förbannar det faktum att jag jobbar inom handels =( En ljuspunkt är dock att jag & jessica ska på modevisning på lördag =) ska bli jätteroligt, inte kanske just för modevisningens skull men för att jag har saknat min jessica!
Vet att hon kommer slå mig hårt nu men det är det absolut värt haha


nu får det va nog,
tjofräs

RSS 2.0