dagens vettigaste

image68

if you can´t dance to this you can´t do nothing for me baby

fick för mig att citera spice girls haha, händer inte ofta så det är bästa man gör slag i saken

gårdagskvällen var inget annat än konstig, vet inte hur jag ska sammanfatta det. kan dock konstatera att bugg kanske inte är den rätta dansen när man har en topp som hålls ihop av två snören :p

kan dagen till ära stoltsera med en vattenblåsa av rang - det är sunt att va barfota i icke ingådda skor !

känsliga läsare varnas återigen för ganska äcklig bild



idag har det städats och putsats fönster på altanen, fint blev det! nu är det fina fisken här ikväll, SKÖNT!
tjipp och hej!

eller jo kanske ändå

var på köpis med mamma nyss :) inhandlade en riktig sommarkvällströja, en supersöt klänning och en vit liten kofta med 3/4-ärm :) gillas mkt ! till mamma blev det vita jeans och en blus, och dagens mest nöjda min var mammas när hon fattade att hon kunde ha strl 38 på jeansen. Nu är vi redo för stundentskiva!

ikväll blir det party =) louise den veklingen hoppade av för att hon skulle jobba imorron, som om det skulle va en giltig ursäkt :O ;-)


har inte riktigt fått nån ordning på lockarna idag (som om jag nånsin har det)
image66

nu vankas kyckling, mums!

---

orkar inte blogga idag :p

fjollerier

kvällens avsnitt av house var nog ett av de bästa , och det känns grymt störande eftersom det var ett psykologiskt tema och till och med house himself var lite mänsklig. vilken tönt man är som bryr sig. DET ÄR BARA ETT TEVEPROGRAM!!!!!

hur som helst, idag bet jag mig så jävla hårt i läppen, ajaj, satan vad det blödde. ännu drygare att har man bitit sig en gång så biter man tio gånger till... :/

emma har nu landat i sverige igen :) det känns tryggt! men fasiken va avundsjuk jag är på hennes halleluja moment på manchesters(?) flygplats!

nu ska jag se om the bourne identity lever upp till förväntningarna...


duktig

synnerligen lyckad dag idaf. kanske speciellt om man tänker på att jag faktiskt TOG KÖRKORT IDAG! :D
no need for further comments...

nervös

idag är det söndag och solen skiner. Tänkte bara avlägga en kort rapport om helgens upplägg. I fredags blev det en sväng hem till anna på kvällen och därefter ut och mot olearys. ruskigt lite folk! typ 40 pers kanske... ingen jättehit, men det faktum att man gled in via gästlistan drog ju iaf upp medelbetyget :p sedan blev det jobb både igår och idag, har jobbat tio dagar i sträck nu så ser fram emot EN HEL ledig dag imorgon... hmm... efter jobbet igår åkte jag med mamma & pappa för att sova i sommarstugan, premiär för i år. måste säga att vattnet i sjön såg extremt inbjudande ut, men kändes inte lika inbjudande när man stack ner handen, brrr!

sitter här och jobbar på nervositeten som börjar smyga sig på så smått, för imorgon är det den stora dagen för min uppkörning! aaaah


image65

krasch

tänk dig ett berg av konservburkar. tänk dig att det rasar. det blir ett jäkla oväsen. jag lyckades välta ett ställ fullastat med blockljus idag, det blev en liknande upplevelse :p jävlar va länge det rasade... ooops!

var på aerobics efter jobbet, har kommit på hur skönt det är att träna igen :) vad bra man mår av det, därför ska jag försöka vara duktig och försöka hålla igång träningen nu

idag kom lönen förresten :D mkt efterlängtat! får nog ta och planera mina investeringar lite bättre den här gången...

snart house nu

ajöss

ajaj

det smärtar att va en livlig dansare :p iaf i efterhand.. skapligt blåmärke jag har på foten efter diverse klackar som trampat på mig :( det kliar och så kliar man och då gör det ont, ajaj

dessutom har jag typ träningsvärk i nacken haha känns som att man legat av sig lite, bör nog börja tänka på pensionen ;)

proppmätt efter en mkt god pizza på det som inte heter american take away, utan den andra :p var och hade en trevlig pratstund med kusin maria :D nu har det pratats i telefon, inte mindre än tre samtal på mindre än en timme! ojoj... sen blev det ett välförtjänt bad :) nu ska det sovas

godnatt!

kolla, tre av samma! högsta vinsten!

Gårdagen var lite hit och dit och svängde lite upp och ner :P det kan dock sammanfattas som en riktigt lyckad helkväll, då det började med en liten snabb typ "dejt" eller liknande :p sen party med tierp, tierp, tierp - alltså att det kan va så kul att va på grabbfest :D kunde man väl aldrig anat... Mötte upp anna på väg mot stan och blev mkt lycklig över att få lite glatt högklackat sällskap. Sedan styrdes stegen mot hangloose där det dansades loss rejält, höjdpunkt när man träffade på emma & co utanför i kön! min danspartner i vått & torrt :p klockan två höll jag på att deppa ihop för trodde jag skulle missa bussen hem, kön till garderoben var tre mil minst! att man aldrig lär sig! som tur var fann jag en (tre) räddande ängel som ordnade skjuts hem, ända till dörren. Käk blev man bjuden på till och med :D nobelpriset i generositet till jim, bonden och en jubilerande hagman!


genmanipulerade höns

Idag gjorde jag ugnspannkaka. och dom som eventuellt sysslar med pannkaka kanske håller med om att man bör knäcka äggen i en separat skål ifall nåt skulle va dåligt så man sabbar hela smeten... Så det gjorde jag. Första ägget, inga konstigheter. Så öppnade jag en ny kartong och tänkte att jisses de här äggen va enorma! Jag knäckte ett och chocken var ett faktum, det var TVÅ äggulor i!!!! Var bara tvungen att springa och hämta kameran och med den i högsta hugg förevigade jag undret. Tänkte att det måste ju typ vara som att hitta en fyrklöver, alltså tur, det gör man ju inte direkt ofta. När jag lyckats lugna ner mig tillräckligt så knäckte jag nästa, och då var det fan två äggulor i det med!!! Galet!  Mongohöns, vad går de på egentligen?

image62

Idag har tiden spenderats med att leta utbildningar att söka, ångestfyllt så det förslår! Tror att jag eventuellt kan ha hittat typ tre eller fyra att söka iaf... Söderut ser det ut att bli flytt till isf, men skulle ju tippa på att det inte blir i höst. Eller fan jag vet inte. Gaaaaaah

nyklippt

´Kom nyss hem från frissan, var nog första gången jag var där som det diskuterades nåt vettigt haha :p tänker dock inte gå in på detaljer eftersom jag kan råka få en fjortis-stämpel på mig (som om jag inte redan hade det i de kretsarna :p)

var lika pepp som vanligt på att va ledig två dar. dock ännu mer pepp på mera kosing i plånkan så det blev till att lova jobba fredag också... inser såhär i efterhand att det nog inte är värt det :p menmen, så dags å tänka på det nu
får passa på att njuta max av morgondagen istället.

apropå imorgon måste jag nog ägna den dagen till att dammsuga diverse utrymmen här hemma samt börja sammanställa vad jag ska söka för utbildningar och så... jobbigt att jag inte kommit fram till mer än en utbildning att söka :/ jag vill ju gärna syssla med nåt kreativt, och det skadar ju inte direkt om det omfattar skrädderi och ännu hellre mönsterkonstruktion, men jag börjar ärligt talat bli less på att umgås enbart med tjejer... Inte överbefolkat med killar på såna utbildningar tyvärr. Och om det nu existerar nån så är de kanske inte grabbigast i kommun. Inga fördomar, de som känner mig vet att jag gillar bögar. Men ändå. får återkomma till ämnet tror jag.

bajbaj


studiebesök i sveriges fulaste stad

det vill säga bollnäs. iaf enligt pappa, som tydligen påminde sig om att bollnäs fått just den utmärkelsen nån gång. jag kan ju inte säga att jag protesterar, men å andra sidan har jag inte heller sett alla städer. dessutom är det en överdrift att kalla bollnäs för stad. Hur som helst, åkte från gävle kvart i sju imorse, tsm med kommunikatörerna (men nú kanske ni fattar bättre om jag skriver dekoratörer) på åhlens gävle, och the mission of the day var att tsm med några andra kommunikatörer lägga fram temat uteliv på åhlensvaruhuset där (gud vilken smygreklam jag gör nu, dåligt av mig!) Det var iaf en helt ny upplevelse och det var en rolig dag. Förvånad att vi hann med så pass mycket =)  Fint blev det iallafall!

Nu väntar House och sen en välbehövlig lång nattsömn! Tjipp&hej

jag ser ljuset

eftersom det ryktas att wildkids håller på att återuppstå! mina böner har således blivit hörda :p kan knappt vänta till i höst då det enligt (tyvärr ej så säkra) källor ska dra igång :D


nyss hemkommen från en helg i metropolen avesta, mkt trevligt, men ej så fartfyllt :p skulle kunna överdriva och säga att jag ätit 50gånger mer än vad jag brukar, men det skulle som sagt va en överdrift, så istället säger jag sanningsenligt att jag ätit dubbelt så mkt iaf! magen står i 4 hörn...

nu ska jag gå och proppa i mig lite mer :p

mat är livet


(för det mesta)

fredag

idag var en ganska dålig dag på många sätt och vis tyvärr, och blev ännu sämre när jag fick tre motorstopp på 1 minut i stan :/ positivt dock att träffa på emma en sväng på jobbet och att mina shorts är hur sköna som helst. Kvällen spenderades framför filmen babel. Inte lik nån annan film jag sett. Konstig räcker nog inte som beskrivning, men den var ändå rätt bra.

I helgen blir det påhälsning hos mormor & morfar =) har ringt och tiggt önskemat. tro det eller ej men i detta fallet köttfärslimpa med potais, lingonsylt & brunsås... det är riktigt käk det!
godnatt

grumlingar i glaskroppen

ännu ett mystiskt fenomen förklarat, denna gång av min ack så kloka syster :p ni vet om man typ åker skidor och kollar på marken, så ser man (jag gör iaf det) liksom små prickar som åker omkring i synfältet som pyttesmå plankton eller nåt (sorry om den liknelsen blev lite äcklig :p) hur som helst, det är faktiskt små partiklar, grumlingar, som åker omkring i mellanrummet mellan pupillen och resten av ögat. om jag fattat det hela rätt alltså... man ser dem bara när man tittar på en ljus bakgrund. var mkt skönt att få detta förklarat då jag trott att det var jag som var knäpp :p (grumlings-avslöjandet motbevisar ju inte det iofs...) så nu vet ni också ;)

följde med och kollade på danstävling i helgen och guuud vad nostalgisk man blir! fast jag blev iaf inte helt deppig som vissa andra (nämner inga namn :p) var som sagt himla kul att se och positivt att många tjejer (och även killar) hade tagit sitt förnuft tillfånga och skaffat sig anständiga kläder =) notera att anständigt i dansvärlden inte är så anständigt alls haha men så länge kläderna är snygga så... på min tid fanns det åminstone regler hehe att jag inte följde dem är en annan sak. undrar fortfarande i mitt stilla sinne var bröstbenet sitter, eftersom jag fick en varning för att jag "inte täckte det". Det var första varningen jag fick och sen gick det raskt utför haha

 som sagt, kanske inte helt anständigt...

igår sov mamma och jag själva hemma eftersom pappa var på kurs, när vi till sist slitit oss från teven och skulle sova var det nån som skrek på baksidan av huset. visade sig vara en inte helt lugn grävling. skulle ju vara en överdrift att påstå att vi var lugna med. usch, de där äckliga djuren har jag inte mkt förståelse för :s inte slutade han skrika heller, utan fortsatte fast vi hoppade i golvet och förde allmänt oväsen. Jag gick tillochmed ut på balkongen och gjorde ett försök att överrösta honom, vilket fick till följd att grävlingsjäveln antog nån sorts utmaning om hur högt man kunde skrika. illa.


näpp nu får det räcka för idag, kan ju få träningsvärk i både fingrar och hjärnceller
ajöss

RSS 2.0