heading for fjällen

alltså hjärnkontoret måste ju vara lätt bästa programmet nånsin! slog på teven och kollade på det nät jag åt, vettigare får man leta efter... satt som klistrad vid teverutan =) roligaste var nog tigern som var mamma åt grisar ;)

idag släpade jag hem 2 tunga kassar från staden. en innehållande en massa böcker och en med diverse matvaror. jag som påstått att jag inte fattar dealen med bokrea... men när man väl börjat kolla kunde man ju inte låta bli... när man dessutom för en gångs skulle i livet har en rimlig ekonomi så ska man väl lyxa till det lite???

imorgon ska jag utvärdetra kollektivtrafiken på sträckan mora-idre. blir tåg från gävle->borlänge + borlänge->mora. en trevlig liten tur (intalar jag mig) på typ 6 timmar... vad gör man inte för lite snö... men om jag säger såhär jag byter äckelvädret här mot det här:
image22
känns som att det är värt det :)

ajöss för den här veckan!

vitaminkick

tungt att komma hem efter jobbet och måsta ställa sig & laga mat. ännu tyngre då mitt förhållande till livsmedel inte är så bra :p kollade på bygglov lite sporadiskt, samtidigt som jag gjorde en liten vitamincoctail med kiwi & apelsin. den blev iaf ganska god :p sköljde ner den med lite glass....


så här såg mästerverket ut innan jag satt tänderna i det (extra prima mobilkamerakvalitet):

image19 



såg en annons i tidningen idag,ska inte förnekas att man blir lite prylgalen, för egentligen gillar jag väl inte att fota sådär enormt, men det vore ju skoj om det iaf fanns förutsättningar för att det skulle bli bra. insåg nu att jag inte talat om vad fan jag snackar om, men en bild säger ju mer än 1000 ord så här är vad jag syftar på



image21

"FinePix Z10fd är en nätt och fräck 7.2- megapixelkamera. Modellen finns i sju olika färger och är designad för att passa i din handflata så att du kan ha den med dig precis överallt. FinePix Z10fd har en stor 2.5 LCD-skärm där du kan få översikt över upp till 100 bilder samtidigt. Z10fd har blogg-läge så att du direkt kan få bilder i lagom storlek att lägga ut på en blogg eller community på nätet. Z10fd har även ett filmformat som passar på YouTube och ett läge för bilder speciellt anpassade för nätauktioner.

Den höga ljuskänsligheten upp till ISO 1600 gör bilderna ljusa och skarpa. Ytterligare funktioner för bättre bildresultat är ansiktsdetektion med röda-ögonborttagning , naturligt ljus och intelligent blixt."


snygg va? :D  den gröna och den svarta är också himla tjusiga... för 1.695 blir den din, om du har tidningskortet förstås ;)


man blir som man umgås

idag blev det kladdkaka till middag =) mkt gott! blev några timmar på george med emma, vi försökte reda ut våra liv lite :p kom nog ingenvart alls skulle jag tro, men det var ju inget nytt heller...

har nyss ätit en portion mannagrynsgröt och sak strax gå och koja. imorgon blir det jobb igen, fast jag inte vill för jag har tre biljoner grejer att göra. tur man får pengar för det.

den här killen verkar ju inte ha nåra problem med att hitta en lämplig sysselsättning iaf


blöt kladdig sörja :s

matlagning är en konst jag definitivt inte behärskar! skulle vara duktig och göra lax med färsk pasta, men pastakoket gick käpprätt åt helvete och det blev som nämnt en blöt kletig smet. uäääääk! fick rädda måltiden med ett kok couscous, DET kan man iaf inte misslyckas med... men måste medges att det inte blev nån gourmetmiddag direkt. jävligt dumt att det ska vara så infernaliskt trassligt att få till en ordentlig måltid när det är så lätt att svänga ihop bakverk. tex igår gjorde jag både apelsinsnacks & maränger. mkt gott! det är nog som emma säger meningen att jag ska leva enbart på bakverk. kanske inte helt sunt.

träffade anna idag och sitter här och överväger hennes förslag att smuggla in mig på olles då det är nån restaurangbranschfestgrej. vet dock inte om jag är så pepp med tanke på att jag då får använda 04.35bussen som nattbuss i brist på alternativ. iofs finns det ju nåt som heter taxi, men är man en snål jävel så är man. ruskigt vad bekvämt det vore att bo inne i metropolen gävle. vilket enormt utbud av aktiviteter (ingen ironi här inte) något säger mig att jag kanske borde stanna hemma och styra upp mitt s.k. liv lite :p

såhär långt sträckte sig min kok-konst, känsliga läsare rekommenderas att titta bort:
image18

det blev enkelbiljett till kompostpåsen för de där spagettisarna


hopelessly devoted to björn gustafsson

Vilken kille! Behöver jag säga mer?

Igårkväll kom louise hit och så tillbringade vi kvällen framför teven, melodifestival och sedan the pacifier. Mkt underhållande :D Var väl blandad kvalitet på bidragen denna gång, men vi tyckte ändå det var helt rätt som gick vidare... Kvällen förgylldes ytterliggare av kvällens nakenchock-light, dvs. björns mage. Visst han är ju ingen Vin Diesel, men jag trodde grabben va spinkig! Hade helt fel på den punkten =D att han dessutom har jordens humor gör ju inte saken sämre. Nog om det.

Vaknade vid 9 och kollade på mitt favoritprogram fåret shaun på barnkanlen =D
 

sen sov jag lite till, så gick jag upp och fixade frukost och återvände med den till sängen och fortsatte titta lite på teve. somnade sen om igen och vaknade ungefär 12. kan det bli bättre?  eftersom solen skiner som aldrig förr passade jag på att ockupera elins balkong och satt där med teoriboken.

nu är det nog dags att rycka upp sig och klä sig anständigt, då jag ska iväg på homeparty senare.
16.35 är det för övrigt mannen med järnmasken på tv6. en mkt bra film. och ikväll är det en annan del av köping. söndagar är bra tevedagar....

ha en härlig dag!

ikväll blir det lajbans

har precis skickat iväg mamma & pappatill fjällen. tanken är att jag ska komma efter på torsdag och ev elin också. så nu är det FF = fina fisken = föräldrafritt här hemma :p (citat bert)

ikväll blir det melodifestival med louise =) ska bli intressant att se vad björn hittar på som pausunderhållning denna gång :p får dock vara beredd att tillfälligt byta kanal eftersom jag inte uthärdar en enda patrik-isakssonlåt till. snacka om att ha passerat sitt eget bästföredatum... för rätt länge sen. menmen.

tro det eller ej men igår var let´s dance faktiskt riktigt roligt att titta på :) snygga dansare, snygga kläder, bra musik mestadels bra koreografi osv. tyckte dock inte riktigt lika mkt om linda & daniels rumba som juryn, men moulin rouge-musiken berör jämt! gud vilken film det är! kvällens roligaste var allas vår favoritbonde karl-petter som strängt upptagen stod och mumsade popcorn för fullt medan alla andra tittade in i kameran =D han är skojig den karln! förresten... hette inte masken i KP typ karl-petter???hmm det måste jag reda ut...
 

slut i örona

kom hem från jobbet vid typ 5, mormor & morfar var och hälsade på för mormor skulle klippa sig. de åkte ganska nyligen igen och jag lovar, mormor har nog inte vart tyst många av dom minuterna där emellan. jag är helt slut haha :p därför en mkt välbehövlig afterwork här framför datan i all min enslighet.

har kommit på mig själv med den dåliga vanan att aldrig använda stor bokstav i början på ny mening. och det kan vi väl tacka rättstavningsprogrammet i word för, eftersom man inte behöver stava särskilt mkt rätt där för att det ska bli tipptopp ändå. därför är det för mig en gåta hur folk kan lyckas klämma fram felstavade dokument. men det ska väl inte jag fördjupa min urblåsta hjärna i. tänkte bara på härligt besserwisser-manér upplysa om att jag vet att det ska vara stor bokstav i varje mening och att det heter datorn och inte datan. men orka.

är numer färdigvaccinerad mot livmoderhalscancer (långt-jobbigt-ord), eller ja, det är väl fortfarande på försöksstadiet så jag kan väl jämställas med en labratorieråtta. dock en stolt sådan som tog sina tre sprutor utan att klaga. (där ljög jag visst. jag klagade rätt mkt. dessutom fick jag göra två försök med spruta nr 2 då jag blev smått hysterisk. ) har fått instruktioner om att sprida information om vaccinet till de tjejer jag känner (ledsen killar, ni får inget veta) så ni kan väl åtminstone för syns skull ta och göra ett besök på www.gardasil.com och till motsats till vad jag nyss sa så gäller det även killar, inte för att de kan få cancer i livmodern men de kan ju smitta oss ändå med viruset...

sådär då har jag gjort mitt för att rädda mänskligheten :p nu är det din tur


image17 
ett tappert försök att gömma sig från sprutan?

hard day at work

orkar inte ens ta upp det mer än så, jag förtränger det istället...

inatt är det månförmörkelse, och rymd-tönt som jag är ska jag försöka vakna och gå ut och titta =) om nån skulle känna för det (haha as if) så ställ kl på 4 ;)

Imorgon ska jag ta spruta =( men det är den tredje och sista för den här gången iaf... tänkte att jag skulle slå på stort och hylla mig själv med en mcflurry om jag klarar det. FAN VAD JAG HATAR SPRUTOR!

nu ska jag ta ett bad

ciao!

abstinens

har inte suttit vid datorn på 2½ dygn nu... kanske va lika bra med tanke på att jag typ fick en överdos i torsdags då jag satt HELA DAGEN, satan vad ont i ryggen jag haft haha :p men skam den som ger sig... hur som helst har inget av intresse hänt så jag vet inte riktigt vad jag skriver för... har bara vart jobb, jobb, & jobb. Eller ja, igår hade jag min 13:e körlektion, och vid slutet av den deklarerade bosse att nu hade vi gått igenom alla moment, så nu var det bara blandad körning och "genrep" inför uppkörningen kvar. Inte helt underligt att han vart på mig så mkt om teorin då :p passade på att kolla hur många rätt man måste ha på körkortstesterna/teoriprovet och fick en smärre chock när jag hörde att gränsvärdet för att bli godkänd låg på 53 (52?), herrejävlar jag trodde man måste ha typ 60, och här har jag suttit och kämpat som en jävla nörd! teoriprovet here I come! haha får se hur lagom stursk man är när provdagen infunnit sig... men snart så, är det där eftertraktade körkortet i min hand 

insåg dock just att man måste ha foto på körkortet, attans! är en aning skeptisk då fotot på mitt ID är en aning uppblåst (speciellt kinderna) jag måste fått ett plötsligt anfall av påssjuka...

dagen till ära blir det ännu mer jobb... min kära syster har ändå lovat att hämta mig från jobbet ;) inget vettigt på teve ikväll, så jag återkommer nog här skulle jag tro

ha en bra dag!


jag blev just 14 igen

eftersom jag beter mig som en jäkla fjortis :p återfall på ola haha! JAG längtar iaf efter att få dansa och skrika till love in stereo =) om ändå fler killar kunde ta sitt förnuft tillfånga och fatta att det är trist med vit skjorta och slips, nu ska ni se ut som ola ;) (även om han ev. ser ut som en skolpojke)



för att försöka skärpa sig en aning iaf, lägger jag inte upp en bild på ola utan på en riktig man. hoho
okej det finns många här i världen som ser väldigt bra ut, men eric close toppar för nuvarande listan...




*****


2. jag tycker inte om folk

haha carro uttalade sig igår om anledning nr 2 till varför hon slutade på åhléns :p jag kunde inte sagt det bättre själv hahaha. nej men allvarligt, idag när vi stängt och jag ropat i högtalaren att nu var det dags att gå hem och vi börjat räkna kassorna, DÅ kommer det ner ett helt sällskap som "bara skulle kolla på vaxduk". i helvete heller, tror dom att vi bor där eller? vi vill gå hem!!!! drygaste att hilda fick stå i typ 5 minuter och säga samma sak om och om igen. är nånting så jävla viktigt så tror jag att man har lite bättre timing. så jag blev sen och hann inte köpa godis före bussen gick, BUHU!!! dock var det någon stackare som hade glömt sin nyinköpta godispåse bland hyllorna. tur för dem att jag är så sjukt ärlig *visslar & tittar i taket*.... no further comments.

gårdagskvällen var iaf himla trevlig, och tappra som vi är var emma och jag kvar längst :p trots det var vi som skulle jobba idag... gud, jag blev så peppad på att flytta hemifrån, lägenheten var så HIMLA fin!! jag vill också inreda från start, med bara mitt och bara det jag gillar.

denna kväll ser som sagt ut att bli lugnet själv (emma saknar dig i tevesoffan!), ska väl kolla på MF, supersvensson som man är...

imorgon blir det jobb igen
image14
kunde inte låta bli... detta är dock ett förevigande av en godispåse från 2005(6?) :p

när du får oväntat besök

inte mkt att komma med idag, har mest inte gjort nåt alls. blev en sväng till stan där jag mötte upp mamma, fick återigen agera smakråd, denna gången på intersport :p vi gick därifrån med det hett eftertraktade bytet underställströja (imponerande, right?) blev även en fika och därefter en sväng in på jobbet där jag tiggde till mig lite foundationprover... denna gång blir det ytterst vetenskaplig undersökning av dior forever.

ikväll bär det av till stan på after work :D ska bli himla trevligt, tråkigt bara att vi egentligen tackar av carro som nu ska prova lyckan i blomsterlandet. har tsm med kollega-emma införskaffat en liten tjusig bukett bestående av gerberor(stavas det verkligen så?) och blåbärsris (!)

helgen förväntas i övrigt bli lugn... ska jobba både lördag & söndag
ha det godis & dansa lite åt mig
ciao!

image13
















 *******

kungen av discodans

jag vet att jag säkert är 100 år efter med det här klippet, men det skiter jag i för seriöst, röda tshirten är min nya idol spaghettiarms!
 



idag fick jag post tredje gången gillt :p denna gång en inbjudan till ett homeparty :p trevligt trevligt. under dagens lopp har det även städats och ätits våfflor samt pluggats körkortsteori. inga ytterligare kommentater där.

måste väl även jag kommentera att det är alla hjärtans kommmersiella dag. dagen som påhitt får en fet spark i arslet av mig men dagen som gått har i övrigt varit mkt bra. här kommer en hänvisning till en av världens bästa rockiga kärlekslåtar

älskade gamla skor

har suttit med mamma & pappa och tittat på bilder från när pappa var liten, min farfar var tydligen väldigt fotointresserad för det är faktiskt riktigt snygga bilder. det häftigaste var när jag fick syn på farmor i ett par skor som jag använder nu. när vi var yngre låg de i utklädningslådan eftersom vi hade för små fötter för dem, men jag plockade ur dem för ett par år sedan och upptäckte att jag faktiskt kunde ha dem. Fotot var från 1958. Farmor dog när jag var tio och jag inbillar mig åtminstone att vi hade haft ganska mycket att uppleva tillsammans om hon inte blivit sjuk då. På så sätt känns det speciellt att jag kan använda hennes skor, och även hennes gamla handskar, skärp mm. Skorna är dock favoriten och de har svirat runt på både nivå, goya och hartbreaks dansgolv :D Senast på goyas modevisning faktiskt.

Kvällen har i övrigt bestått av hårdpluggning av körkortsteori, känns som jag måste sätta en deadline men jag vågar inte. Då kommer det så nära plötsligt och pressen kommer tillbaka :s Jag vill att det ska kännas kul hela vägen.

Såg halva armageddon igår, jag vet inte om det är jag som är  blödig :p (antagligen) men jag grinade som värsta syndafloden där i slutet :p å andra sidan grinar jag ju till de flesta filmer så ;)

Imorgon är jag ledig =) och på fredag med, ska bli så skönt att bara göra ingenting

sov så gott

flugjävel

Vad är det här, inte ska väl insektshelvete vakna än? Min syrra påstod sig se en fluga i skidbacken i söndags, och jag blev så ivrig att kolla om det va sant så jag nästan stod på örona :p dock såg jag ingen fluga, men när vi kommit ner och stod i liftkön satte det sig en MYGGA på elins handske! Den myggan lär ju inte ha överlevt så länge... Ingen vidare större förlust, det vore kanske rätt av bra om alla myggor vaknade nu och frös ihjäl innan de han lägga en massa äckliga ägg...

jag höll knappt på att tro mina ögon när jag såg att jag fått post idag igen :O post två gånger på 4 dagar!
Dagen till ära var det ett brev från kanebo international som presenterade vårens nylanseringar på skönHETSfronten. Lite sugen blev jag allt på vissa grejer, men tänker man på priserna för en milliliter sån där smörja börjar man ju fundera på vad det egentligen är för dunder i...

Imorgon blir det kort jobbdag, 12-15 eftersom jag ska till tant doktorn. Apropå det såg jag att skärgårdsdoktorn skulle börja sändas i repris igen på söndag =) DET ÄR NOSTALGI DET! snart är det House, det ska jag kolla, och käka semla :D

ha det godis!


stolthet & fördom

jag älskar den filmen! såg den för kanske fjärde eller femte gången nyss. kanske en aning klyschigt, men so?
I love happy endings... Och vem blir inte alldeles förälskad i Mr Darcy...

"syjunta is the shit"

Sitter och är skadeglad över min kompis oskar som ryckt in i lumpen och som sydde fast alla märken på fel arm så han fick börja om. Mohahaha.

Idag gick jag upp alleles för tidigt, 08.15 för att vara korrekt. Blev en liten tretimmarsutflykt till kungsberget, och jag fick den stora äran att köra dit. Det gick fint så jag började känna mig kaxig. Tills jag kom hem och började göra körkortstesterna på internet. Alltså det går inte bra för mig där eller :( Menmen, jag ska inte fokusera på det dåliga, utan det var en mkt bra dag i skidbacken, lagom fint/fult väder så det var inte knökfullt i backen. Jag gillar att kunna åka utan att behöva ta så mkt hänsyn haha. Dock var det en gubbjävel som trodde han ägde backen som höll på att preja ut mig i skogen! skärpning!

Efter hemkomsten blev det ett långt härligt bad för att mjuka upp musklerna :p glömde liksom stretcha, illa.

Nu ska jag försöka övertala min päron att kolla på film.

hoppas ni har haft en bra helg och att emma knäckte motståndet i östersund ;)
puss

sågning

Jag ÄLSKAR att det finns anledning att såga melodifestivalen, eller nej, inte arrangemanget som koncept utan dess deltagare. Därför ska jag ta tillfället i akt och spy ur mig sådana åsikter som min familj av osökt anledning tycker ger dålig stämning i tevesoffan.

Okej, först ut e-type & poodles, hade vi kunnat vänta oss nåt annat än det vi fick? nej. Ganska intetsägande tycker jag, blev mest irriterad på pungskyddet i strass som "prydde" sångaren.

När det andra bidraget drog igång var jag nära att stänga av teven. Hur kan tjejerna tro att de ska ha hedern i behåll efter att ha gjort det där vidriga framträdandet? med kläder som säger "hej jag vill vara så cool som amanda jensen så jag försöker med metallic-leggins, det blir väl bra (leende)" tror man att det åtminstone ska vara lite drag i låten, men ack så fel jag hade. "Jag vill ha en hönsnätsbur"? Att tjejen sen sjunger som hon vore elva år gör det bara mer outhärdligt. Inte helt förvånande att de slutade som jumbo.

När velvet så kom i bild var min första tanke nakenchock eftersom jag i strålkastarljuset för en sekund trodde att den där flugan skulle föreställa top och att det som faktiskt var topen bara var hud. Jag ska egentligen inte klaga på henne, för låten är väl helt okej (om några veckor kanske jag till och med hyllar den, se bara vad som hände med cara mia ;) ) och det var ett bra framträdande, men inte heller där något nytt.

Brandur, först blev jag less på ännu en pöjk som egentligen ser ofantligt mesig ut men som räddas av en jihde-frisyr. Det fick jag dock ta tillbaka då jag faktiskt tyckte att han såg betydligt äldre ut än 18 på scenen och hade en av kvällens snyggaste outfits. Rösten höll och lät mogen, dock förmedlade han lika mkt schalgerglädje som kent förmedlar livsenergi. ingenting.
(och att det där nästan hade ordvits-skills var en ren tillfällighet, som jag ursäktar)

Michael vadhannuhette hade säkert kunnat göra ett riktigt bra intryck om han hade kommit med något eget. Dock var hela konceptet en ren kopia av andreas johnssons tidigare schlagerinsatser och det tycker jag är så töntigt så det inte ens är värt att diskutera.

Amy var nervös men var ändå den bästa tävlanden under kvällen. Men undra på om hon var nervös, jag menar känn ingen press, du blir bara jämförd med carola haha

Vad suZZie tapper anbelangar tänker jag inte ens uttala mig. Kommetarer är överflödiga.

Det pinsammaste bidraget som skulle kunna skickas till serbien i år är utan tvekan christer sjögren. Inget ont om honom som artist, jag förstår mkt väl att tanterna älskar hans musikalitet och uppenbarelse (men jag delar inte entusiasmen!) men att sjunga "I love europe"? är inte det att ta i lite???

Kärlek till Kristian Luuk som räddar kvällen med sin underbart klockrena person. Att han dessutom får backup av min nya kärlek Björn Gustafsson lyfter det bara ännu mer. Haha jag hoppas ingen har missat hans "Har du varit på White Room?" =) http://www.youtube.com/watch?v=cPuSB1WnEsc jag trodde jag skulle avlida av skratt när killen sprattlade loss som en spattig spaghetti på scenen. Tala om att ha självdistans... ¨

Tack för ordet, nu kan jag gå och lägga mig och nöjd begrunda diverse spydigheter från en som mest är bitter över att själv inte stå på den där scenen. För de som känner mig fattar alldeles säkert att det är sanningen :p
Godnatt & sov gott

post

det händer inte ofta att man får post i brevlådan numer (annat var det på mellanstadietiden emma!) men igår fick jag faktiskt ett paket i posten :D var min senaste beställning från ginza som ramlade in, är mkt nöjd med innehållet. Denna gång blev det cd-n absolute soul classics, en GRYM skiva men en massa härlig gammal musik! Hade även turen att få två av mina favoritfilmer i en dvd till det finfina priset av 79 kr :D Stolthet & fördom samt shakespeare in love. ännu bättre eftersom jag egentligen bara hade tänkt köpa stolthet och fördom, men den kostade ju ffs 139! konstig värld vi lever i :P


skulle ev ha blivit en sväng till kungsberget idag men mamma och elin prioriterade skidskytte-vm på teve och jag prioriterade sovmorgon :p får se om det blir en utflykt imorgon istället...

Gårdagskvällen blev mkt lyckad iallafall :D började i stigslund hos anna. Där befann sig även en trevlig tös vid namn julia, efter ett tag dök även ylva upp. Nästan roligast när det är folk man inte känner sen tidigare =) Medan anna botaniserade bland sina 35 läppstiftsnyanser kollade vi andra på HJÄLP! haha shit va kul de måste ha när de spelar in de där sketcherna... Vid elva ringde andrea från stan och undrade när vi tänkte komma, så vi satsade på halv tolvbussen
23.29 inser vi att vi kanske borde klä på oss :p
naturligtvis hittar inte anna sina nycklar och vi andra står i hissen och hoppar. när vi kommer ut ser vi iaf inte till nån buss och det står en person och väntar på bussen, tack! Dock dyker bussen upp bakom oss så det blir störtlopp mot busshållplatsen (gissa vem som tog täten) (och gissa vem som hade högst klackar också haha). Att springa mitt i vägen framför bussen när man håller på att missa den är inget jag rekommenderar, men det fungerar :p
väl i stan blev det en tur in på mcgills där andrea satt i baren (notera att hon gått dit ensam, hon är modig den kvinnan!) och språkades med en föredetta valbobo på tup 35 :p kort därefter blev det upp till wasteland där vi spenderade resten av kvällen. Lika faschinerande varje gång att studera hårdrockarstilen ;) 90% killar där och 95% långhåriga typ... vi 01.20 fick vi spel och flög upp på dansgolvet. Kvällens hit var nog att en av de cirkuselever vi träffade på gjorde värsta grease-lyften med ylva ;) 02.10 blev det språngmarsch ner till bussen och hem och sova. Tack för kvällen tjejer!

yes

läste nyss i tidningen att Itchy daze spelar på olles ikväll =) får INTE missas! ska bli skitkul, ses vi där kanske??

klant

det lär ju bli svårt att slå mig i tankspriddhet. åkte till jobet som vanligt och såg fram emot att luncha på stan. när jag kommit fram inser jag dock att mitt kontokort ligger hemma i klänningen sen i lördags. illa. jag hade kanske tre kronor på mig idag, inget vidare bra upplägg för en gourmetlunch ;) vilken tur för mig att pappa åkt bil till jobbet och kunde komma med ett litet bidrag så jag slapp gå ut på gatan och tigga :p alternativt bli utan lunch... välj själv vad som är värst :p

nyss hekommen från yogapasset känner jag mig sådär lagom lugn och foglig, blev inte ens förbannad när en mobil ringde under passet.. det tar sig :) NU ÄR MÅNS PÅ TEVE!!!! caaaara caaara miiia =D har ni förresten hört att det är slut mellan honom och hans tjej (nej jag är inte dugg skadeglad)? JAA han vann pris för årets låt på gaygalan :D kan inte mer än hålla med, måste säga att den spelas alldeles för lite (och jag vet att troligtvis är alla emot mig nu förutom du emma)

nu blir det bakad potatis och nybakt kokosbulle :D den där danska serien som går på ettan om ett mord, minns aldrig vad dom heter :p, börjar strax igen 
sov så gott så ses vi kanske på dansgolvet imorrn!

gomorron

igårkväll var det smått omöjligt att ta sig in här, så det blev ingen uppdatering... hur som helst, det blev titta på film med mamma och pappa som för en gångs skull inte somnade. Filmen hette a good year och handlade om en skitstövel (russel crowe) som ärvde en vingård och fattade att livet faktiskt går ut på mer än att tjäna så mkt pengar som möjligt, alltså en typisk inte-orka-tänka-nåt-film, men den var väl helt okej =) till filmen blev det vindruvor chokladglass (som är min största last här i livet) samt sockerkaka. Notera att sockerkakan var nybakt för annars är den äcklig :p

image11

strax ska jag åka till jobbet, blir där mellan 11-19 sen blir det språngmarsch till yogapasset. ska försöka luncha på stan med anna också, var nån intervju hon skulle göra med mig :p men nu måste jag ta och rycka upp mig.
ha en bra dag :D

stålfarmor

min mormor har så mkt roliga idéer för sig :p tex. som att hon önskade sig hantlar i julklapp och att hon nu vill ha en ny dator och "gärna en sån där bärbar". Dessutom är dte inte alltför sällsynt att det plingar in sms liknande: "hej anna! vad gör du idag? kram från mo & mo" De sms:en står högt i kurs! skall tilläggas att min mormor är 73... Pratade i telefon med henne idag och hon hade just kommit hem från sin engelskalektion, i helgen hade hon ringt och snickelisnackat med våra amerikanska släktingar, hjälp, det skulle inte ens jag göra :p tror jag stolt ska lägga upp en bild på min teknikproffsiga grandma
image10
morfar får också vara med på ett hörn :D det är trots allt han som gett mig en karriär som professionell åkgräsklippare ;)

halkbana!

Då var den stora dagen inne även för mig att våga mig på halkbanan. Blev en extremt tidig morgon då det var samling kvart i sju vid sos-kiosken. Vaknade inte riktigt förrän vi var framme... för kännedom blir min totala kroppstyngd vid en kollision vid 50km/h mellan 1900-2000 kg! lite svårt att greppa det där...
Folk har iallafall haft rätt, det ÄR kul med halkkörning! :D (det skojigaste var att det var killarna som hade problem att komma upp i hastighet hehe)  så nu har jag avklarat ett mål idag och gör mig därför förtjänt av någon belöning ;) har dock inte kommit på riktigt vad än... ska väl iallafall bli en semla under kvällen (obs! hemgjord)

Apropå kväll och äta så har House säsongspremiär ikväll, det tänker iaf inte jag missa =D dock stod det i tidingen att han skulle blivit mer empatisk. några sådana fjollerier vill vi inte veta av! Det är ju det som gör det intressant att kolla på hehe (att det dessutom förkommer en riktig heting i rutan gör det ju bara ännu bättre)
image9

bara 2 timmar & 23 minuter kvar ;)

söndag

jahapp då var helgen förbi för den här gången... vaknade ca 9.30 med SMÅTT hes röst haha, var lite orolig där ett tag eftersom jag skulle till jobbet :p men det lugnade ner sig som tur var :) Gårdagskvällen utvecklades från lugn hemmakväll till nåt helt annat haha lyckades slita mig från harry potter på ettan till att tvätta håret och sminka mig på mindre än en timme :D var nog världsrekord för min del. Buss in til stan, där jag slöt upp med emma, tess & julia i tess lägenhet (mkt mysig skall tilläggas!). Officiellt var detta en pokerkväll :P var vi inofficiellt hamnade tänker jag inte skriva ut här för det vore ett bakslag för min image ;) kan säga så mkt som att vi hade himla skoj iaf... har en känsla av att även personalen tyckte det var underhållande haha Sist bar det iväg upp till olles, skoj även där, synd bara att DJn var KASS! seriöst så kändes det som att vi dansade till samma låt hela kvällen. Inte bra.
Sammanfattningsvis så var det en himla bra kväll =) och så ramlade man i säng nån gång vid tresnåret. tur ibland att inte krogen har öppet längre, mina fötter hade inte pallat...

disco-dee & afro-arthur :D

hahahahaha jag kan inte sluta skratta! har nyss skickat iväg mor & far på partaj inne i stan, och jag döööööör de är bara sååå fula :D jag älskar det hahaha måste bara lägga upp det här och bjuda på ett gott skratt
image7

mamma har nog aldrig varit snyggare XD tack till fam tutuuren för lånet av diverse pryttlar typ kappan ;)

image8

bulle i ugnen

nej, inte en bebbe utan en kaka som jag nyss satt in för gräddning :p provar ett nytt recept, banankaka med mango- & passionsfruktglasyr, var lite knepiga ingredienser men smeten var god iaf... den lycklige som ska få äta är pappa som fyller år imorgon =D

för övrigt blev jag godkänd på parkering idag på lektionen :D lyckades tillochmed fickparkera i uppförsbacke, det du! jäkla skit att jag varit så lat med teorin, måste skärpa mig nu, eftersom det börjar närma sig så smått.... börja fila på resmål i sommar nu emma ;) blire tält a´la orienteringstävling eller? haha 
 
 Laddar inför bitch 2008 (nej, lugn, det är solbrillor jag införskaffat åt mammas 70-tals outfit)

RSS 2.0