level: beginner

herregud, vad det är irriterande att va nybörjare på nåt :O jag var på första italienskalektionen idag och kan ju lätt konstateras att det kommer bli tufft, men den hårda vägen är den enda vägen eller hur var det?

gjorde soppa idag när jag kommit hem från jobbet och det blev riktigt gott:)

nu kollar jag på dagens avsnitt av idol och ska sova sen

nattinatti

afro, gröt & idol

blir ett kort inlägg här, har jobbat, tränat afro och sen hem till teven med en stor tallrik gröt :)
kollade idol och kan lova att jag är fast, kommer inte kunna sluta kolla :p tyckte iaf att det va rätt personer som blev kvar o shit va duktiga dom är allihop :O Heja alice måste ju också sägas då hon ju är grym och dessutom är lokalproducerad (om man nu får säga så :P)
nu ska det sovas, tidigt upp imorron för jobb och sen har jag min första italienskalektion, iiiiih.
nattinatti

söndag

Visst är något galet när man går upp halv 9 på en söndag och ställer sig å lagar fläskfilé? Det gjorde iaf jag imorse och måste medge att det kändes lite to much :p Men hade ingen större lust att komma hem från jobbet och ställa mig och laga mat heller. Till min stora glädje var den där rätten mkt enklare att göra än jag trott, så jag ska nog börja att tycka om den på riktigt =) Kändes bra också att kunna komma hem och bara behöva koka lite ris och sen sätta sigoch mumsa.

Nu sitter jag mest och fördriver tid tills jag ska åka iväg och träna. Vete fasiken hur det ska gå med tanke på att jag fortfarande har träningsvärk sen i fredags, men jag får väl bita ihop.

Just det, jag fick en aha-upplevelse imorse när jag skulle sätta upp håret. Gjorde först en inbakad fläta, men det kändes inge bra så jag tänkte att jag skulle sno ihop håret till nåt slags knut och fästa med nålar bara. Fick då en briljant ingivelse att inte slita upp flätan, utan sparade den delen som liksom sitter mot huvet (haha gud vad jag är kass att föklara) och då blev dte ju SJUKT mycket lättare att få allt att sitta kvar! Gud va bra jag är ;)

Med de orden tackar jag för idag och sätter mig att invänta kvällens höjdpunkt --> parlamentet

piece and quiet

jag är så trött att jag sitter och tvivlar på om jag stavade rubriken rätt? annars vore det ju pinsamt haha jag övervägde om jag blandat ihop det med ärtor men det heter väl peas om jag inte minns fel...

hur som helst så åkte m&p till turkiet inatt och att säga att mamma hade resfeber är århundradets underdrift. Hon sa att hon skulle gå och lägga sig 21.30, kl 22.16 står hon och torkar damm uppe på ett skåp :O Jag frågade storögt vad hon höll på med varvid hon svarade att det var dammigt. GÅ och lägg dig kvinna! pappa höll på att skratta ihjäl sig för hon va så stissig :p Nu är det alltså väldigt lugnt här hemma, och jag njuter verkligen. Der svåra kommer väl bli att komma på vad jag ska äta under veckan. Men det ordnar sig. Dessutom har jag ju barnvakter i både furuvik, hille, stockholm och avesta så jag tror nog jag ska klara mig haha.

lång och helt kaotisk dag på jobbet idag, har stått i kassa HELA tiden! Folk är som galna, jag fattar inte vad de håller på med. Det är inte ens oktober och folk shoppar som idioter. Nä, nu måste jag vila upp mig inför imorron, hoppas det blir lite lugnare då så man får nåt vettigt gjort.

hej svejs

hur stort huvud har en bebis?

ungefär 6 månader?

fredag

Har varit ledig idag med, och tog tag i mig själv och gick och tränade. Jobbigt. Men då får jag ju äta godis med gott samvete i helgen iaf. Måste ha nåt som uppmuntrar mig nu när jag ska jobba 7 dagar i streck medan mamma & pappa glassar i turkiet.. Snart dags för käk, men för tillfället sitter jag och klipper till bitar till baby-kläderna och lyssnar på nya favvolåten, dvs. I love to hate you - Erasure

Allt är dåligt på teve ikväll, så det blir nog häng med symaskinen, var ett bra tag sen nu så känner att inspirationen/motivationen är ganska bra. (här dog min dator, men denna sajt är ju så otroligt eminent som sparar vartenda ord - gillas!)

som sagt, dags för käk, ha en bra helg!

"nej vi snackar inte skit - vi är bara lite taskiga"

(citat anna&jessica2006(?))

efter somligas framförda klagomål ska jag nu göra ett försök att blogga tätare. Kan inte lova att det blir intressant. Men ofta var the mission så...

Idag har jag varit ledig och tog tillfället att hhälsa på mina gymnasielärare. Inte bara för att hälsa på dom utan jag köpte också lite snuttigt tyg till bebiskläder (till moa). Så nu är det bara att sätta igång. På kvällen har jag varit med mamma på mamma mia. jag antar att jag är en nörd som ser den två gånger på bio, men så länge man blir glad är jag gärna nörd. Hemma sen blev det idol & pizza. Gott!

hahaha

alltså, hål i väggen, där snackar vi bra teve!


Flintkalle i mitt hjärta :p

på hugget

Satt nyss och skypade med elin, och hon konstaterade att jag inte direkt var på hugget idag och där hade hon helt rätt. Jag har jobbat i 7 dagar och igår var det  personalfest. Började kvällen vid furuvuks brygga med väldigt god mat & dryck. Stämningen va på topp och jag tror att nöjdast av alla va chefen som satt som en tupp bland 12 vackra damer :P Efter tre rätter hamnade vi hemma hos Annika för fortsatt party. Vilket härligt hus! Hela festen var tillägnad Kerstin som ska gå i pension, och även alla oss andra som varit så duktiga i år :D Men Kerstin var iaf huvudperson och blev firad på alla möjliga och omöjliga vis med sång och skämtteckningar osv. Visst är det härligt att man kan ha så roligt och att det kan va så bra stämning när man är ett gäng i åldrarna 20-65! Festen fortsatte iaf för några av oss tappra själar till kl 2. Då hade vi också hunnit med att röja dansgolv till chefens rockband från 1965 :p Grym musik det där! Blev hur som helst en mycket lyckad kväll, och proppmätta och trötta lämnade vi Harnäs.

Något som är grymt frustrerande är att min mobil verkligen inte mår bra. Joysticken lever sitt eget liv och vill inte alls samarbeta. Om jag någon gång lyckas knåpa ihop ett sms så är det utan T9 funktion och har krävt både blod, svett & tårar. Väntar och väntar på nokia 6600 fold som jag ju så gärna vill ska bli min nya teknikälskling. Känner dock att jag kanske bygger upp lite höga förväntningar, men det kan iaf inte bli värre än det är nu. Desperat är ett ganska bra ord i sammanhanget.

Nu ska jag vräka i mig resten av mitt lördagsgodis och researcha lite inför italienprojektet.



Ciao!


nyfiken

jag undrar ju stilla var denna karl håller hus? en skiva snart tack. håller fast vid att han va bland de bästa och dessutom är ju killen så vacker att man får gåshud



siffror, siffror, siffror

Sitter och räknar ut vad min ev språkresa skulle kosta på olika ställen och med olika alternativ. Det märks att det var ett tag man gick i skolan/räknade matte (på papperet alltså). Det jag oundvikligen kommer fram till är att det blir ganska dyrt hur jag än gör. Om jag vill genomföra det här utan att fega. Jag menar om man ändå satsar lite så kan man väl satsa mycket? Det är väl en investering, eller?


classic noel duchess

en sån här vill jag verkligen ha. alltså VERKLIGEN.



$375...

och en sån här skulle jag inte heller säga nej till


från kate spade båda två vilket ju kanske syns :P


"som att hitta mjäll i en snöstorm"

(håller på och lär mig det här med header, så ni får ha tålamod om det ser lite knasigt ut i början :P)


Ja det är väl dags att uppdatera lite då jag varit synnerligen lat den här veckan. Det blir ju så jobbigt att skriva allt på en och samma gång. Jag gör ett försök.

Veckan som gick innehöll jobb som vanligt och kan inte påstå att det var några oerhörda höjdpunkter att nämna förrän fredag. Föräldrarna mina gav sig av ut till stugan, så jag erbjöd emma mat & sällskap för kvällen vilket hon glatt accepterade. Hämtade henne på stationen och sen blev det en demonstration av hur man tankar, mycket lärorikt skulle jag tro :p Tror vi båda var lika trötta efter en lång vecka, så det blev fredagsmys i tevesoffan med chips & godis & film. Emma lyckades nästan hålla sig vaken :p fram till sista 10 minutrarna då hon sov som ett barn hihi ^^  Kändes som vi gjorde bästa möjliga av kvällen iallafall :)

Lördag igår, och på dagen letade jag present till louise, hittade en finfin smyckeshängare på designforum som hon fick tillsammans med lite blommor. Vid halv sju klev jag på cykeln med paraply & blommor i högsta hugg. I det läget kunde jag nog räknas som en av valbos större sevärdheter... Kvällen blev iallafall väldigt lyckad, tack vare flera glada & trevliga tjejer. När alla gäster utom jag gett sig av satte jag & Louise oss och kollade på Hitch. Ganska skön "nedvarvning" men måste säga att det blev lite svårt att hålla sig vaken där på slutet :p Somnade väldigt gott sen.

Idag har jag kollat på eurovision dance contest, och jag tyckte absolut att det var rätt par som vann =) Jätteroligt att se dansare som liksom lyser. Danmark stod däremot för det vackraste dansnumret! Fattar inte hur ett så litet land kan ha så många grymma dansare!!! (och jag har en klänning som tillhört en av dem!!!)


Stokkebroe ggr 2, bäst av alla!

uppenbarligen fungerar det återigen att lägga upp bilder här, känns skönt, blev lite tomt där ett tag...

tjing tjång styrstång!

RSS 2.0