=)


!!

jag insåg just att jag faktiskt SKA TILL ITALIEN!! jag vet att jag sagt det förut :p men idag fick jag bekräftelse från skolan och fakturan och allting. Så nu är ju allt klart, inklusive flygbiljett och hela kitet, tack för hjälpen maria :)
Skojigt men lite scary också...

Imorron kommer elin hem :D ska bli julstök i vårt kök :p pepparkakor & lussebullar iaf så får vi se om vi orkar åstadkomma nåt mer. Jag har också fått löfte av mamma att vi ska öppna after-eight kartongen under helgen och att vi alltså INTE ska ge bort den till nån på nån middag. Som det alltid brukar bli annars och det är ju höjden av slöseri...

En glad grej till var att linnea kom in på jobbet idag och visade bild på bebisen i magen :) 11 v men man såg ju faktiskt att det var en liten bebbe redan!

Nu är det dags för bonde söker fru igen,  jag och mamma följer slaviskt  varje avsnitt hehe :p

ajöss

brrrr

usch det är iskallt här i huset och jag fryser som satan, men jag är ändå så lycklig för att det har snöat :D och jag satte upp min very snyggisch ljusstake i torsdags och det ser wonderful ut med snö i bakgrunden!
inte mer att säga idag. trevlig helg :-)


...


alltså jag vet inte vad det är med mig, jag har typ börjat gå i sömnen ju :s inatt var jag tex uppe och städade i mitt rum... eller städa var nog att ta i, jag tog grejer som låg och släppte dem i tre högar. lite mer organiserat än tidigare men dte läskiga är ju att jag bara är halvt vaken när jag gör det :s

nu väntar jag på bonde söker fru ska börja =)
tjingtjong

dop, kakor & klanterier

Hade nästan glömt hur skönt det var att åka tåg när det faktiskt går som det ska. Och det gjorde upptåget i lördags, tro det eller ej. Alltså var det ritkigt bekvämt att åka trots att jag var jättetrött. Under dagen tog vi (elin & jag) det bara lugnt, köpte en liten present till mamma & så provade jag typ 100par byxor. Slutade med att jag köpte en kjol, hårspännen, & två par örhängen. Hade kunnat sluta med att jag köpte en massa skor också eftersom det fanns massa fina på bianco, men jag hindrade mig... På kvällen köpte vi mat i foodcourten eftersom jag glömt våran mat hemma (klanteri 1). Sen kollade vi på dansbandskampen eftersom mamma & pappa var där och röjde dansgolv. jag hade ju lärt dem saftblandaren och allt =) dock fick vi inte en smykt av dem men vad gjorde det när vi fick se desto mer av sångaren i scotts :p en riktig snygging det där!

Igår åkte vi ut till lidingö kyrka eftersom moa skulle döpas där, och allt gick förvånansvärt smidigt och dopet var jättefint & lagom. Moa är ju en sån liten gobit så man vill typ äta upp henne =)
Apropå äta så serverades det kanske 10 sorters kakor (minst) på dopkaffet :p som det kakmonster jag är fick jag hejda mig även där... 5 kakor & tårta fick räcka :p 
Här är en bild på julia & mig i något uppblåst & dans-pose-version, kanal 5s lokaler (coooolt va :P not, fast kanske lite)
 (enastående bildkvalitet :P)

och bebben har ni här:


klanteri nummer 2 var när vi kommit hem & jag skulle åka till strömsbro strax före 10 (förklarar härmed att jag var en aning trött). Fattar inte hur det gick till men jag MISSADE avfart gävle norra OCH FICK ÅKA ÄNDA TILL HAGSTA FÖR ATT VÄNDA!!!! usch och fy och kass och alla svordomar som finns på det, vilken omväg det blev. Och som det inte var nog med det så hade jag typ 5 liter bensin i tanken så blev lite kritiskt där... När jag kom hem senare på natten stod pinnen under nollstrecket... jaja idag känner jag iaf att jag har lite distans till det och kan inse det komiska i det hela =) jag är för evigt en superklant haha

nu ska jag sova så nattinatti!

just dance

hej & hå vad jag tjatar om att tiden går fort men det GÖR den ju verkligen! fredag IGEN! inte för att jag klagar på just fredagen men jag hinner ju inte med hälften av det jag skulle vilja...

såg nyss idol, och det var jättebra ikväll :) heja alice fortfarande men det flesta var ju väldigt bra med. Dock inte spillevinken som såg ut som nån från lönneberga och jag vill inte se honom mer i denna tävling.

Nu är iaf presenterna moa ska få när hon döps på söndag färdiga =) blev så sjukt gulligt om jag får säga det själv! åker iväg till sthlm redan imorgon för att passa på och umgås lite med syster :) får väl se om det blir lite skjåpping också eftersom jag fick lön idag och saknar ett par byxor att ha på mig på söndag... måste hur som helst packa ner lite alternativ och det ska jag gå och göra nu.

bajbaj

 

"känner du den här?"

oj oj vad den där meningen skulle kunna feltolkas men det är ju ändå inte så ofta man bryr sig om rubriken?

hur som helst, så var det söndag igen och man sitter här hur trött som helst. vars som sagt och hälsade på mormor & morfar torsdag fredag och kom hem därifrån väldigt mätt. Åt tre gånger så mkt som normalt av nån anledning :p

Fredagskvällen spenderades på waynes med emma & en kopp varm choklad. Kändes som en oerhört hälsosam fredagsaktivitet på fullt allvar, om man bortser från marshmallowsen i koppen då... igår däremot vet jag inte om det var så väldams hälsosamt, i och med att det blev en tur till hang loose för tredje helgen i rad... dock var det väldigt roligt iaf och för en gångs skull en massa folk jag kände :) och inte kände, (notera imperfektformen :p)

tre timmars jobb idag, sen kollade jag på idolrepris & nu har jag badat. Verkligen dags att sätta igång med italienskan nu eftersom jag struntat i den hela veckan.

Avslutar med en härlig bild från helgen :p av hänsyn väljer jag den något oskarpa varianten. Kände att den speglade kvällens humör ganska bra !


***

Onsdag idag & nu har jag lite helg att se fram emot. Ska åka och hälsa på mormor & morfar imorron =) har man tur kanske man får provköra deras nya bil...
 Inte så mkt mer att tillägga idag, mer än att tobbe har tatuerat sig. aaaaah. skitstort också fast coolt som satan.
Nu väntar jag på att klockan blir åtta så jag får kolla på bonde söker fru :p fram till dess ska jag nog kolla hål i väggen som jag missade i söndags :)
tjipp!

snolahå-humör

, vad just nu kan jag knappt hålla upp huvudet för jag är så trött i musklerna i nacken, men jag kämpar i några minuter till...
har precis vart å dansat, och fy fan vad det tar!!!

i lördags var jag iaf och såg nya bondfilmen, kan inte direkt rekommendera den då de byter kameravinkel fortare än fortast. dessutom fattade jag aldrig riktigt handlingen :p menmen man kan inte få allt..

vad är det förresten som händer när grafiken på datorn helt plötsligt blir helt mongo?? vet inte om de syns så bra men jag provar och lägga in en bild:


blev snett men skit samma...
kosntigt är det iaf.
nu ska jag gå och koja :p kram

"jag GESTIKULERAR!"

OJ OJ vilken vecka det här har varit, har jobbat så sjukt intensivt... Har inte hunnit med så mkt annat än att jobba och träna lite grann. Fast nu har jag iaf skickat in min anmälan för språkresan =) så nu är det definitivt bestämt :) 

Igår var det fest för anna & andrea, och louise & jag åkte dit vid 7 (ska börjas i tid kan man säga). Klädseln skulle enligt inbjudan vara glamourös och det hade ju vi såklart tagit fasta på :p iaf så var det sjukt kul att träffa en massa gamla kompisar och speciellt min favorit tobias!!  det var en mycket lyckad kväll, även om det kändes mer än en aning skumt att vara på hangloose kl 7 på kvällen. Kul att ni ordna allt så finemang tjejer!

passar på att lägga in en liten nostalgibild =)


Kvällens
-lärdom:
är att godaste drinken får man om man beställer en som inte smakar så tjejigt men som smakar bacardi apple :P Man får dock ta att bartendern skrattar lite....
-missöde: att jag ganska våldsamt vände uppåner på min välkomstdrink över mig själv samt tre till.. de berörda hotade med att avkräva mig och tobbe en dansföreställning. det fick de inte.
-accessoar: det mest glamourösa var helt klart neonarmbanden :p de gjorde succé bland oss töntar ;)
-höjdpunkt: Saftblandaren med tobbe gjorde min kväll!



Den här dagen får gå åt till städning, plugg & kanske en promenad ute i solskenet. Får se om det blir nån aktivitet till kvällen också, men det får jag återkomma om.
Hej svejs


RSS 2.0