solglasögon sjukt viktigt när man steker

vilken toppdag!

För det första så började jag semestern idag och man kan ju inte haft en bättre dag att starta den på! Efter tretimmarspasset på jobbet blev jag och elin bjudna på lunch av mormor & morfar =) bergrenska & köttfärslimpa är en bra kombination.

Efter lunchen stack jag iväg ut till furuvik för att slutligen (och inte en dag för tidigt) dra upp gammelgäddan ur trösken. Gick väl sådär med det målet eftersom vi råkade glömma fiskespöna ;) Toppenväder är en underdrift och att härska ensamma (så gott som) över en hel liten udde var perfekt idag. Gott med picknick på klipporna =D Såhär tjusiga bilder åstadkom vi:

 

 

Bästa läget!

   


Den födelsedagspresenten satt inte dumt =) Tack så mkt emma!

"har ni fler bord eller?"

söndagar brukar ha en tendens att bli gansk händelselösa dagar, men den här blev alldeles utomordentligt trevlig iallafall. jag gick upp sjukt tidigt för att baka bröd och just det var kanske inget att hänga i julgranen men sen jobbade jag bara tre timmar (men betalt för 6 såklart !) därefter bar det av ut mot bomhus för en liten återträff med danstjejerna. Var verkligen hur kul som helst att träffas igen. Enligt traditionen fullkomligt vräkte vi i oss av både mat (brödet var mitt bidrag), dryck och diverse snacks =). Ellinor stod som vanligt för chips och dipp, eller ja det var vad hon hade fått instruktion om att ta med. Hon hade med sig chips & dip och cheese sticks och sen halva charkdisken utöver det :p det var typ 5 smaker på färskost och typ tre andra ostar + kex & vindruvor och päron och nu har jag nog nte ens fått med allt, men gott var det :D när vi hade proppat i oss så vi knappt kunde röra oss upplyser lina om att det blir efterrätt också... haha ja man behövde ju inte direkt äta nån nattmacka när man kom hem iaf ;) kan summera kvällen som en ganska spontan tillställning där det ena sjuka minnet efter det andra kom på tal och det är rätt galet vad vi har gjort knäppa grejer tsm, men det är ju så det ska va! känns konstigt att det var så länge sen, men åren går...  här är snacksbuffén iaf (allt fick inte ens plats haha):p kan ju konstatera att vi (4pers) inte behövde svälta iaf =)


idag jobbade jag, har kommit en massa fina nyheter :) bla en fiskbensmönstrad pläd som jag gärna vill ha...
efter jobbet upplyste elin om att hon snackat med martin rolinski i telefon idag!!!! (han ringde synsam) STORT!
nu blir det tv-mys
ciao


signerat "tanten"

helt seriöst, idag var det en kund som kallade mig tant. eller ja det var en dam som hade med sig ett barn som skulle betala och så sa hon: och så ger du den (pengen) till tanten där. Jag visste inte hur jag skulle reagera. om JAG är tant vad kallar hon sig själv då???? 

efter jobbet, som vid sidan av tant-incidenten var ganska kul idag, ställde jag upp på att följa men elin ut till  fredrikskans (ett eller två s?) för att beskåda Ostindiefararen Göteborg. Ansåg att det var min systerliga plikt eller nåt :p vi var där i ca 18 minuter haha 



nu blir det promenad till tempo för att köpa lite juice, har erbjudit mig att åstadkomma lite nybakt bröd till imorron eftermiddag då det blir reunion av danstjejerna :p kan sluta hur som helst

tack & hej - tantpastej

Hemlig aktivitet & Brolle

i tisdags var det så den stora dagen då jag fyllde vuxen, dvs. 20. Traditionsenligt uppvaknande av skönsång av familjen haha =) fick öppna paket i räsertempo eftersom somliga skulle börja jobbet tidigt. Själv hann jag med en sväng till jessica för att fira henne på 17årsdagen också innan jag började :-) Efter jobbet hämtade pappa mig så åkte vi hem och bytte om för då skulle vi ivög på nåt hemligt som de planerat för mig... Vi hamnade iaf ute vid furuviks brygga, till min stora överraskning men jag var iaf nöjd med deras val. Som att det inte skulle varit nog med det så upplyser de mig om att det kommer fler gäster, och jag hade verkligen ingen aning om vilka det skulle kunna vara. När vi suttit och studerat menyn ett tag dyker det upp två välbekanta fejs tillhörande mormor & morfar och med sig har de till min ännu större överraskning kusin Gustav. Jättekul! En väldigt god middag avnjöts och i trevligt sällskap slår ju inte nåt fel. Till efterrätt väntade marängtårta i mormor & morfars husvagn på furuviks camping. Det var nostalgi det! Hur mysigt som helst iaf och jag kunde gå och lägga mig trött, mätt och nöjd.

Igår jobbade jag hela dagen och efter jobbet blev det en sväng till mingel & bar med emma & co. Trevligt där med, men det som mest etsade sig fast från det besöket var morfars look-a-like vid grann-soffgruppen. Nästan lite läskigt med tanke på att även emma hade noterat likheten! kl 21 bev det hur som helst en väldig fart på oss och vi intog stortorget för att beskåda nordman. Det tog sin lilla tid för honom att dyka upp på scenen men väl där ägde han ju torget! Vi sjöng med för full hals med vissa avbrott då vi inte direkt kunde texten så bra... Inte så många låtar som spelades men "tack vare det" så hann jag iväg till sandviken i tid för Brolles spelning =D det var nog kvällens höjdare ändå, Brolle var ungefär hur bra som helst och jag är GANSKA avundsjuk på elin lanto.


tro det eller ej men det ÄR iaf BROLLE!!!

Idag har dagen gått åt till att spana in diverse mobiltelefoner eftersom min får räknas som uttjänt efter tre års trogen tjänst. Kan dock inte riktigt bestämma mig för vad jag vill ha och hur mkt pengar jag vill lägga ut. Ju dyrare telefon desto mer försiktig måste man ju va med den, right? Ni som känner mig vet att jag inte direkt prioriterar att hålla reda på grejer... Här är iaf några nominerade:

om nån känner sig hemma på nya mobiler kan de ju höra av sig :p
cuz ajm väry cånfjused....

wildkids & kiwiglass


idag är det söndag och jag har sovit halva dagen. lite tungt att kliva upp när man vet att man måste städa... igårkväll tjuvstartade firandet av min 20årsdag (som är på tisdag iiiiiiiiiii!). Middag med tre underbara tjejer =) tack för  uppvaktningen! kan ju konstatera att det inte är nåt färgämne i hemköps måltidsdrycker iaf...hehe

Nu sitter jag här i tevesoffan och målar tånaglarna och äter kiwiglass som jag experimenterade fram för nåra timmar sen :p mixad kiwi, passionsfrukt, florsocker & sockerdricka. gott faktiskt! :D Hade ju världens tur och slog på teve mitt i reprisen av wildkids haha, alltså jag älskar verkligen de där kidsen! världens skönaste!

I fredags var elin och jag på premiären av mamma mia filmen, kan verkligen rekommendera den ! Hade lätt kunnat se den en gång till när den var slut, man blev så himla glad av den :)

nu är det snart dags för det sociala spelet haha blir fnissig bara jag tänker på det :p

hejhoj så länge


hu!

dagen har gått åt till att jobba och att kolla på teve. hann med halva allsång på skansen (den viktiga halvan dock) (brolle alltså) samt morden i midsommer. Usch det var verkligen ett äckligt avsnitt ikväll .s jag hatar när de har masker och skit på sig. Jag får en massa dumma fantasier som jag verkligen skulle klara mig utan :/  alltså man måste ju inte kolla men det är himla svårt att låta bli....

nu ska jag iaf sova för imorronbitti blir det storhandling känner jag. de som planerar att husera på köpis imorronförmiddag kan ju se det som rekommenderat att hålla sig undan, jag ska passa på att testa hur det är att vara en riktigt sur kundvagnskärring =)

sovdags!

fortfarande sjuker

förkylningen har avancerat upp till näsan och terroriserar mig på dagarna. Lyckligtvis kan jag sova på nätterna nu iaf. Kom hem från stugan efter lite välbehövlig retirement. Synd så synd att man inte fick bada mer... Men jag badade iaf en gång! Inte så jättevarmt men vem bryr sig när man har världens bästa sjö på tomten :D Vet inte om man inser vilken jäkla tur man haft som råkat födas in i en släkt som har ett sånt toppenställe... Jag skulle inte byta ut det för något i världen! provade min nya baddräkt (citat elin: "ööööh, baddräkt???"  (med mkt skeptiskt min)) okej det kanske mer är en bikini som sitter ihop men skit samma. Upptäckte dock att det inte är nån direkt toppenskrud när det gäller bad, behöver jag säga mer än att den inte har några axelband??
Elin var iaf snäll och pysslade om mig i två dagar eftersom m&p begav sig hemåt. Idag åkte de norrut på semester så nu har vi ff i en vecka ;)  Hon tolererade tillochmed att jag ville kolla på scrubsmaratonet i gårkväll :D nästan iaf, hon fick se lite på sommarkrysset emellanåt...


Har sjukanmält mig från jobbet imorgon för att försöka bli frisk, vi får se om jag lyckas. Orkar inte med en dag till av att inte orka göra något. Vänta nu... det där blev en konstig mening! Hur som helst, nu sitter jag här och googlar på om det finns nåt samband mellan förkylning och hudutslag. Igår upptäckte jag pyttesmå utslag på bröstet, alltså typ kanske tre-fyra stycken, och idag när jag vaknade hade de spritt sig så nu typ kryllar det av dem. Eller ja jag kanske överdriver lite men jag har inte haft utslag på kroppen sen jag var typ 14... nu sitter de iaf där och har som sagt spritt sig mot ryggen/nacken. Vet inte vad de är och de kliar inte men det är ju inte direkt så snyggt... Hoppas de försvinner av sig själv iaf. Bara de försvinner fort.

Här är förresten en skön bild från stugan, tror det var förrförra sommaren :p mormor & morfar =D


Ajajajajajajajaj - jag har fått stelkrampen

(nej det har jag inte men internt skämt)
inte blev det då mkt sovit inatt för min del, låg och vred mig och hostade och frös och var varm om vart annat =( inge kul att man gått och dragit på sig en förkylning nu när man skulle vara ledig två dagar och det var lovat fint väder... så nu sitter jag här och hinkar i mig te och varmt vatten med honung. känns knäppt nu när det är så fint ute. har även lite träningsvärk i armarna efter att ha knådat bulldeg igår, men det var det värt. Verkligen gott med nybakta bullar! Något som däremot inte är ett dugg gott är mosad alvedon blandat med vatten :s eftersom det inte fanns nå halstabletter hemma fick jag gurgla mig med den blandningen ist och det är inte att rekommendera. Äckligt! Inte hjälpte det heller...
Nä nu är det dystert, ikväll blir det iallafall en sväng ut till stugan där det serveras grillat.

Hejsvejs

(och btw så tackade jag nej till uddevalla...)

RSS 2.0